fredag 5. april 2013

Filmprosjekt

I nå 5 uker har vi hatt en PTF- periode. Vi kunne velge å fordype oss i noe, der vi fikk valg i Meta, grafisk, lyd og film. Der endte jeg opp på film. Jeg gikk sammen i gruppe med 3 andre jenter. Vi fikk litt frihet til å velge hvilken oppgave vi skulle ha innen film, men vi måtte ha med en konflikt. Vi endte opp med å gjøre noe litt annerledes. Nemlig å lage en musikkvideo. 

Vi valgte å lage musikkvideo til Resistansen av Kaizers Orchestra. Vi tenkte å lage en historie i filmen, som handlet om mord, makt, damer, penger og oppgjør. 
Vi filmet hele videoen i kjelleren på KinoKino. 
Perioden gjennom disse fem ukene har vært litt turbulent. Det har både vært stress og diskusjoner men også veldig gøy. Vi brukte mest tid på å planlegge filmen steg for steg, finne lokale og rekvisitter, og brukte vel egentlig bare to dager på å filme. Redigeringen gikk også relativt glatt, men vi har funnet en del ting som vi mener vi kunne gjort annerledes og redigert bedre. 


Vi kontaktet manageren til Kaizers mange ganger, men han ga oss aldri den tilbakemeldingen han skulle, så derfor kan vi ikke legge ut videoen.


Litt vente mat.






Styling av skuespillerne



Screenshot av noen scener fra filmen.

Alt i alt, en veldig kjekk periode hvor jeg har lært mye.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar