fredag 25. januar 2013

Ferdig Produkt

Da har jeg tatt bilder, redigert og satt sammen bildene. 
Her er det det ferdige bildet. Det jeg ville gjort annerledes på dette bildet, er å gjort hårfargen mer naturlig. Men ellers er jeg veldig fornøyd og synes det ligner på Lille My. 


Her er gif- en min. Denne ble jeg veldig fornøyd med, men også på denne er det et par-tre ting jeg kunne gjort annerledes og mer nøye.
Men alt i alt er jeg veldig fornøyd og synes denne to ukers perioden har vært veldig gøy og lærerik. Likte også det at vi fikk disponere tiden selv. 

torsdag 24. januar 2013

øvingsoppgave: cinemagraph

Gjennom denne perioden har vi også fått i oppgave å ta bilder til en cinemagraph oppgave. Cinemagraph er nesten som en film, sammensatt av en serie med bilder. Da kan en detalj eller flere detaljer bevege seg, mens andre ting kan stå stille. 
Jeg missforstod øvingsoppgaven, så jeg tok prøvebildene i feil kostyme. 




Målet mitt var at bare øynene skulle bevege seg, men det gikk ikke helt slik jeg ønsker. Og i og med at dette var en øvingsoppgave, bruker jeg ikke for mye tid på å redigere det riktig. Skal prøve å få dette skikkelig til i den skikkelige oppgaven.

Hvem er Lille My


I mitt fotografi trenger ikke nødvendigvis lille My være 16 år, men hun har blitt en eldre jente. Som jeg har nevnt i forrige innlegg skal My´s personlighet være en helt annen. Hun skal være kjempe glad og stråle, og dette vil jeg skal komme fram på bildet. Det er dette som skal være det overraskende elementet. Jeg har funnet en perfekt location som også minner om stedet hvor mange handlinger finner sted i selve serien. 
Her skal hun sitte på bakken med noen nyplukka blomster, være glad og smile. 


Her er et skikkelig prøvebilde på riktig location, men med feil modell og rekvisitter.
Det som skal karakterisere at det er Lille My er mest av alt kostyme. Hun skal ha på seg en veldig lik kjole, men likt tilbehør og hår. Location er også med på å vise at det er lille My. I serien er My ofte og leker ved en elv og en bro.

fredag 18. januar 2013

LILLE MY

Jeg har valgt jenta Lille My som er kjent fra "Mumitrollet" å bruke i oppgaven. Jeg jobber forsatt med å finne en bra location som kan forbindes med Mumidalen. 
Jeg har planlagt at det overraskende elementet skal være Lille My´s personlighet. Hun er jo kjent for å være en sta og liten hissigpromp. I bildet mitt skal jeg prøve å få fram at My har en glad sjel. At hun liker blomster og fint vær, og er superglad.




Jeg funnet fram kostyme, og vet hvordan sminke og hår skal være. Og det er nettopp dette som skal karakterisere My.  Men som sagt så vet jeg ikke helt hvor jeg skal ta bilde, men miljøet skal være pent og rent. 

Her er et av prøvebildene. Modellen har ikke på seg riktig kostyme. Her har jeg grovt prøvd meg på å farge håret på modellen i photoshop. 



Gull og grønne skoger du liksom

Denne uka ble vi introdusert for en stor oppgave som går over to uker. Vi skal velge en barnebok eller barnefilm karakter som er menneskelignende. Men i denne oppgaven skal vi tenke oss at denne karakteren har for eksempel blitt 16 år.
 I et fotografi skal vi få fram hva som har skjedd, hvordan har karakteren det nå, og i tillegg skal vi ha med et overraskende element.