onsdag 21. januar 2015

Tre punkt lyssetting

På mandag fikk vi en oppgave som vi kaller tre-punkt lyssetting. Vi skulle ta 5 bilder, alle med forskjellige lyssetting. Noen med masse lys og andre med lite lys.



Bilde nummer 1.  Dette bildet har vi bare brukt Key Ligh på. Lyset har stått sånn at det treffer litt av ansiktet hennes, men man kan se en skygge på andre siden av ansiktet.



Bilde nummer 2. På dette bildet har jeg brukt Key Light, men også en reflektor på venstre side. Har brukt en gull reflektor, så derfor blir fargen i ansiktet litt varmere. 



Bilde nummer 3. Her har jeg brukt både Key light og Fill light for å ta bildene. Fill light er en paraply lignende ting som jeg har brukt istedet for en vanlig reflektor. 


Bilde nummer 4. På dette bilde har vi slått av alle lysene i rommet og bare satt på et backlight. Vi har ingen blits på dette bildet. 


Bildet nummer 5. På dette bildet har vi hatt på hele lyssettingen. Vi har altså da brukt key light, fill light og back light. 


Jeg synes dette mini prosjektet var veldig lærerikt og gøy. Har lært mye mer om lysetting og hva lyset har å si for at et bilde skal bli bra.